15.11.2018

Ros til arbejdsmiljøet fra medarbejderne har sikret Region Midtjyllands vaskeri, MidtVask, titlen som Årets Arbejdsplads 2018

Prisen uddeles efter indstilling fra medarbejderne af fagforeningen 3F.

MidtVask er indstillet til prisen af tillidsrepræsentant Erik Silvester.

Dommerkomiteen har været på besøg på MidtVask, der får prisen for at være en arbejdsplads, hvor medarbejderne føler sig i centrum for virksomhedernes succes, og hvor man tager ansvar og er gode ved hinanden.

- Jeg er meget stolt og glad over, at vi i Region Midtjylland har Midtvask, som er en helt fantastisk arbejdsplads. Jeg er især glad for at rosen kommer fra medarbejderne. Det er godt gået, at de har sikret deres arbejdsplads prisen, siger Regionsrådsformand Anders Kühnau.

100 virksomheder var indstillet til prisen, der blev uddelt af fagforeningen 3F ved et arrangement i DR Byen.

Fakta

  • MidtVask er Årets Arbejdsplads 2018. Prisen uddeles af fagforeningen 3F.
  • Juryen bag prisen består af 3F’s ledelse og de eksterne dommere Torben Möger Petersen, administrerende direktør i PensionDanmark, og Bent Jensen, ejer af Linak A/S.
  • Kandidaterne til prisen bedømmes bl.a. ud fra løn, arbejdsforhold, uddannelse, miljø, ansvar og udvikling.
  • MidtVask er ejet af Region Midtjylland og vasker ca. 6 mio. kg. linned årligt fra hospitaler i Midt- og Østjylland.
  • MidtVask har ca. 120 ansatte og vægter bl.a., at de ansatte er gode til dansk, til at samarbejde, og har en positiv tilgang til effektivisering, udvikling og nytænkning.

Flere oplysninger

Medarbejdere fra MidtVask tog imod prisen.

Tillidsrepræsentant Erik Silvester (th) står bag indstillingen, der sikrede MidtVask prisen som Åres Arbejdsplads 2018. Prisen uddeles af 3F. Foto: 3F