Midtjyske restauranter får nu chancen for at deltage i konkurrencen Local Cooking om at skabe det bedste måltid ud af lokalt producerede råvarer. Region Midtjylland og Uddannelsescenter Holstebro er gået sammen om at afvikle en midtjysk udgave af konkurrencen 24. september i Holstebro.

Formålet med kokkedysten er at skabe opmærksomhed om de mange gode madoplevelser i Region Midtjylland og tilskynde restauranterne til at bruge flere lokale råvarer. Derudover skal den øge samarbejdet mellem lokale fødevareproducenter og spisestederne.
For Region Midtjylland flugter initiativet godt med den regionale målsætning om at styrke de lokale fødevareerhverv.

Når konkurrencen afvikles 24. september på Uddannelsescenter Holstebro, bliver det i første omgang dommerpanelet, der kan smage lækkerierne.
Senere skal den serveres ved en større publikumsmiddag i lokalområdet, og derefter har alle de deltagende restauranter forpligtet sig til at tage deres nye retter på menukortet i en periode.

Læs mere om Local Cooking


Yderligere oplysninger:


Thomas Olesen,
Udviklingskonsulent
Regional Udvikling
Region Midtjylland
Telefon: 7841 0241
thomas.olesen@ru.rm.dk