Region Midtjylland ønsker at være i dialog med offentlige og private meningsdannere - og gøre regionens folkevalgte til konkrete ansigter og ikke blot en abstrakt anonym størrelse.

For at lette tv-mediernes adgang til kommentarer fra politikere og medarbejdere og styrke demokratiet har Region Midtjylland eget tv-studie i Viborg. Fra studiet er der fiberforbindelse til regionale- og landsdækkende tv-stationer.

Studiet havde, endnu før det var helt færdigt,  premiere den 7. februar 2007. Regionsrådsformand Bent Hansen blev interviewet til TV2 Nyhederne og TV2 News. Siden har blandt andre TV-avisen, 21-Søndag, TV2 Østjylland, TV-Midt/Vest, TV Syd og TV2 Øst gjort brug af studiet.Bestilling af studietid / linje
    Kontakt pressevagten på tlf. 7841 0666 

Teknisk


Studiet ligger tæt på rådssalen og pressens pladser. Der er også lavet tv-stik i rådssalen og i regionshusets reception.

Udover selve studiet som både kan levere billeder i 4:3 og 16:9 format, er der opsat kamerastik i receptionen og i selve rådssalen. Via de stik er det blevet lettere og mindre mandskabskrævende at sende direkte tv-billeder fra regionsrådssalen og receptionsområdet.

Op til to tv-stationer / to kameraer kan sende fra regionshuset i Viborg på samme tid.

Format: 4:3 og 16:9

Lyd: embedded

Returlyd / mix-minus: få nummeret ved bestilling af studietid - modem kobler selv op efter få ringninger.

Stik i reception og rådssal: SDI med embedded audio.

Se hvordan stikkene ser ud i Regionshuset Viborg. Tryk på billederne, for at se dem i højere opløsning.

 Receptionsområdet  
 Regionsrådssalen 

Professionelle leverandører

I arbejdet med opbygningen af studiet, har Region Midtjylland udelukkende samarbejdet med professionelle leverandører, som i forvejen er respekterede i branchen. Det er således Danmon A/S der er leverandør af studiet. Fiberforbindelsen leveres af Broadcast Service Danmark og TV2 MCR i Odense er teknisk central.