Udbuddet vedrører indkøb af kød og pålæg til samtlige regionens hospitalsenheder fordelt på 2 delaftaler: Konventionel kød og pålæg samt økologisk kød. 

Økologisk pålæg produceres selv i organisationen, og er derfor ikke omfattet af dette udbud.

Kravspecifikationen, jf. Kontraktbilag 1, indeholder en uddybende beskrivelse af de udbudte varer.

Forventede forbrugsmængder og -omfang vedrørende den udbudte kontrakt og de enkelte delaftaler i udbuddet fremgår af Kontraktbilag 2. 

EU-udbud 2015/S 197-356377

Hent udbudsmaterialet herunder:

Spørgsmål og svar samt eventuelle rettelsesblade pr. 30. oktober 2015:

Spørgsmål og svar samt ændringer til udbudsmaterialet pr. 13. november 2015:

Spørgsmål og svar samt ændringer til udbudsmaterialet pr. 20. november 2015:

Publiceret: 12.10.2015.

Revideret: 20.11.2015.