Billede fra åbningen af Aarhus 2017

Dialogmøder om de regionale kulturudviklingsmidler

Den næste deadline for ansøgninger til de regionale kulturudviklingsmidler er den 28. januar 2019.

Vi inviterer derfor kulturaktører i regionen til at deltage i dialogmøder, hvor der både er mulighed for at høre om vores udviklingsmidler til kunst og kultur, for at møde andre kulturinteresserede, fortælle om projekter og finde nye partnere eller få sparring af os og de øvrige gæster.

Vi kommer rundt i regionen og afholder tre dialogmøder i henholdsvis Holstebro, Aarhus og Horsens. Der er et begrænset antal pladser til hvert arrangement, men vi vil forsøge at få plads til alle og ved stor interesse at arrangere ekstra møder.

Tilmelding til dialogmøde på Musikteatret Holstebro d. 9. januar 2019

Tilmelding til dialogmøde på Godsbanen i Aarhus d. 10. januar 2019

Tilmelding til dialogmøde på Den Grå Fabrik i Horsens d. 11. januar 2019

Spørgsmål om arrangementerne kan rettes til kulturkonsulent Mikkel Ottow på mail: mikott@rm.dk eller telefon: 40 92 67 09.

Hvordan søger man tilskud til kulturprojekter?

Vi vil rigtig gerne høre jeres gode idéer til kulturprojekter.

Læs mere om hvordan du søger om tilskud til kulturprojekter.

Region Midtjylland vil styrke samarbejdet om kultur på tværs af regionen. Vi vil styrke alle midtjyske borgeres adgang til kunstneriske og kulturelle oplevelser og mulighederne for selv at engagere sig i kulturlivet og samfundet.

I 2018 vil vi prioritere projekter og aktiviteter, der understøtter udviklingen af Europæisk Kulturregion, som er det regionale kultursamarbejde i regionen efter Aarhus 2017. Læs mere om Europæisk Kulturregion. 

Tid til læsning

Se video om "Tid til læsning" fra Kulturmødet på Mors, 2017.

Gå ind på adressen øverst på siden for at se videoen.