Vi modtager i 2018 ansøgninger til to puljer nemlig Europæisk Kulturregion og de regionale kulturudviklingsmidler.

Du kan finde ansøgningsskemaer til begge nederst i teksten.

Europæisk Kulturregion

Puljen under Europæisk Kulturregion kan primært søges til arrangementer, der afvikles i forbindelse med kulturfestivalen "Genopdag" 3.-16. juni 2019.

Det er de 19 midtjyske kommuner og Region Midtjylland, der i fællesskab udbyder puljen. Hvis du har et publikumsorienteret projekt, der skal løbe af stablen i de uger, er det den, du skal søge.

Læs mere om Europæisk Kulturregion og kriterierne for denne pulje her

Der er frist for indsendelse af Idéskema til Europæisk Kulturregion festival den 1. september 2018.

De regionale kulturudviklingsmidler

De regionale kulturudviklingsmidler er Region Midtjyllands kulturmidler. De bruges til at skabe udvikling på kunst- og kulturområdet i Region Midtjylland med særligt fokus på at skabe nye netværk, samarbejder og partnerskaber.

Du kan læse mere nedenfor bl.a. om de generelle kriterier for at søge disse midler.

Har du en idé til et udviklingsprojekt, kan du udfylde vores idéskema, som du kan finde her nedenfor.

Det bruger vi til at vurdere om din idé udfylder kriterierne for et udviklingsprojekt. Vi bestræber os på at give dig svar på din idé inden for tre uger.

I 2018 er der løbende ansøgningsfrist til denne pulje.

Idé- og ansøgningsskemaer

Til projektidéer særligt målrettet Europæisk Kulturregions festival 3.-16. juni 2019Idéskema, Europæisk Kulturregion festival (word). Idéskema, Europæisk Kulturregion festival (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format). Frist for indsendelse er 1. september 2018.

De regionale kulturudviklingsmidler
Til projektidéen du gerne vil have sparring på: Idéskema, de regionale kulturudviklingsmidler (word). Idéskema, de regionale kulturudviklingsmidler (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format).

Når du gerne vil ansøge de regionale kulturudviklingsmidler med et færdigt projekt, skal du udfylde dette skema, hvor vi bl.a. beder om et endeligt budget: Endelige ansøgning til de regionale kulturudviklingsmidler (word). Endelige ansøgning til de regionale kulturudviklingsmidler  (Mac/pages - skal sendes retur i pdf-format).

Hvem kan søge tilskud til kulturprojekter?

Hvad kan du søge tilskud til?

Generelle kriterier for kulturtilskud

Genvej til Europa - Central Denmark Culture