Turisme er et internationalt væksterhverv, hvor der fortsat forventes en vækst fremover. En tilbagegang i turismen i Danmark (og Region Midtjylland) er de seneste år vendt til en fremgang. 

Vækstforum for Region Midtjylland ønsker fortsat aktivt at medvirke til at skabe udvikling og vækst i turismen. På mødet den 15. juni 2016 har Vækstforum vedtaget "Ny VÆKST i turismen 2.0 - en strategi for en mere fokuseret og professionel turisme i Region Midtjylland frem mod 2020" og "Handlingsplan 2016-2020 VÆKST i turismen 2.0 i Region Midtjylland".

Turismen hører ind under Fokuseret vækst i Vækst- og udviklingsstrategi 2015-2015 og under fokusområdet Kreative erhverv, ikt og turisme i Vækstplan 2016-2020.

TOURISMX

Danske Turismekompetencer

Eventpulje er sat i bero

NECSTouR - The Network of European Regions for Competitive and Sustainable Tourism

Nyhedsbrev om Turisme

Her kan du til- eller afmelde dig nyhedsbrevet om Turisme fra Regional Udvikling. Nyhedsbrevet bliver sendt cirka fire gange om året.

Tilmeld dig nyhedsbrevet om Turisme.

 

Frameld dig nyhedsbrevet om Turisme.

AttractionPASS

Region Midtjylland har støttet udviklingen af fordelskortet "AttractionPASS", som efter køb giver dig

  • Fri adgang til mere end 40 museer og attraktioner
  • Fri transport med Midttrafiks busser

Oplev alt hvad de midtjyske feriedestinationer har at byde på. AttractionPASS tilbyder en bred vifte af oplevelser lige fra dyreparker, lokalhistoriske museer, kunstmuseer, badeland, videnskabsmuseer til fantastiske børneoplevelser.

Køb dit AttractionPASS til 24, 48 eller 72 timer.

Midtjyske kulturruter

Fire kulturruter i det midtjyske
Oplev "Danish Way of Life" (det moderne Danmark), "Local Ways to Global Art" (kunst og arkitektur), "World War II" (besættelsestiden og "Gods and Myths" (Guder og Gåder viser vej til unikke steder og overalt er der gådefulde historier at fortælle).