Den maksimale ventetid til:

  • Indgreb (revaskularisering) på grund af påvist hovedstammesygdom er 10 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er 14 kalenderdage fra den dag, sygehuset har modtaget henvisningen.

 

  • Indgreb (revaskularisering) for svære hjertekramper på grund af forkalkning i hjertets kranspulsårer er 14 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er 21 kalenderdage fra den dag, hvor sygehuset har modtaget henvisningen.

 

  • Indgreb (revaskularisering) for hjertekramper, der er opstået indenfor 30 dage efter en blodprop i hjertet, er 21 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er i øvrigt højst 35 kalenderdage fra den dag, sygehuset har modtaget henvisningen. 

 

Læs mere:

Pjece om maksimale ventetider

Bekendgørelse om maksimale ventetider

Sundhedsloven

Ring til Patientkontoret

Ring på 7841 0444

Patientkontoret har lukket fredag den 23. november 2018

mandag 9-12, tirsdag til fredag 10-12, samt onsdag 14-15.30

rød, gul og grøn på forskellige tidspunkter

Skriv en e-mail

patientkontoret@rm.dk eller

via sikker mail (digital post)
Hvorfor sikker mail?

Skriv et brev

Region Midtjylland 
Patientkontoret 
Skottenborg 26 
8800 Viborg

Personlig henvendelse  

Du kan mødes med en patientvejleder. Kontakt Patientkontoret for at aftale nærmere.