Den maksimale ventetid til:

  • Indgreb (revaskularisering) på grund af påvist hovedstammesygdom er 10 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er 14 kalenderdage fra den dag, sygehuset har modtaget henvisningen.

 

  • Indgreb (revaskularisering) for svære hjertekramper på grund af forkalkning i hjertets kranspulsårer er 14 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er 21 kalenderdage fra den dag, hvor sygehuset har modtaget henvisningen.

 

  • Indgreb (revaskularisering) for hjertekramper, der er opstået indenfor 30 dage efter en blodprop i hjertet, er 21 kalenderdage fra den dag, hvor du – på baggrund af information fra det behandlende sygehus om din sygdom og behandlingsmuligheder – har givet samtykke til den konkrete behandling. Den maksimale ventetid er i øvrigt højst 35 kalenderdage fra den dag, sygehuset har modtaget henvisningen. 

 

Læs mere:

Pjece om maksimale ventetider

Bekendgørelse om maksimale ventetider

Sundhedsloven

Ring til Patientkontoret

Ring på 7841 0444

mandag 9-12
tirsdag til fredag 10-12, samt onsdag 14-15.30

Skriv en e-mail

patientkontoret@rm.dk eller via sikker mail (digital post).
Hvorfor sikker mail?

Skriv et brev

Region Midtjylland 
Patientkontoret 
Skottenborg 26 
8800 Viborg

Mød op 
Patientkontoret har åben for personlig henvendelse
Mød op i receptionen i Regionshuset Viborg på onsdage fra kl. 13 – 15, hvor du vil møde en patientvejleder