Tror du på, at faglige kompetencer og evnen til at samarbejde udgør den suveræne opskrift på et godt arbejdsliv? Vil du gerne have fingrene i den nyeste teknologi og være med til at transformere sundhedsvæsnet til gavn for patienter, borgere og ansatte i Region Midtjylland? Så er du landet det rette sted. 

Mød to faglige profiler

Få et indblik i, hvordan det er at arbejde i It. Hør Daniels og Laus personlige job-historier.

Billede af mobil supporter Daniel Hartz HagensenHandling og indlevelse. Det er mit job.

Mød mobilsupporter Daniel Hartz Hagensen.
 

Billede af it-infrastrukturdesigner Astrid Ravn
Et job med en alsidig hverdag, der gør en forskel.

Mød sikkerhedsspecialisten Lau Harbo

Sådan er det at arbejde i It

 Billede af to it-medarbejdere, som kigger på en skærm

Bliv klogere på vores store it-landskab og den nyeste teknologi, som du vil få fingrene i. Få et indblik i, hvordan du kommer til at arbejde professionelt med samarbejde. 

Sådan er det at arbejde i It
 

Dine udviklingsmuligheder

 Billede af it-sikkerhedskonsulenterDu får gode muligheder for at udikle dig og blive klogere inden for netop dit felt og dine interesser. Det er vores brede vifte af udviklingsmuligheder og agil MUS med til at sikre.

Dine udviklingsmuligheder.

Få en tryg start

Bliver du en del af It, byder vi dig velkommen med et veltilrettelagt onboardingsforløb, som allerede starter inden din første dag. Du får nemlig tildelt en onboarding app, inden du starter. Her får du mulighed for at komme i dialog med din kommende leder, mentor og HR-medarbejder. Du kan du også blive klogere på, hvilken organisation og område du bliver en del af. Se en video af onboarding appen.

Onboarding forløbet strækker sig over 9-12 måneder, hvor du blandt andet  bliver deltager på It's interne akademi, som er et struktureret kursusforløb. Her vil du opnå en god organisatorisk forståelse og kendskab til hele It og Region Midtjylland. Din mentor vil fungere som din faglige sparringspartner og hjælpe dig med praktiske opgaver og være med til at skabe sociale og faglige relationer.  

Billede af medarbejderudtalelse om It's onboarding app