Toværelses lejligheder med egen terrasse og nyt trænings- og aktivitetscenter. Det voksensociale tilbud, Bo-Horsens, indvier nyt boligbyggeri for voksne udviklingshæmmede på mandagToværelses lejligheder med egen terrasse og nyt trænings- og aktivitetscenter. Det voksensociale tilbud, Bo-Horsens, indvier nyt boligbyggeri for voksne udviklingshæmmede mandag den 2. november.

Forventningsfulde, voksne udviklingshæmmede flyttede i sommer ind i deres nybyggede lejligheder på Bo-Horsens, hvor det moderne, røde murstensbyggeri med spændende vinkler og store vinduespartier giver både lys, luft og mere plads for beboerne.

Indvielse
Nu hvor beboerne har fundet sig til rette i de nye omgivelser, inviterer Region Midtjylland i samarbejde med Horsens Kommune, som overtager Bo-Horsens til januar, til officiel indvielse mandag den 2. november. Her vil regionsrådsformanden for Region Midtjylland, Bent Hansen (S), holde tale og indvie Bo-Horsens’ nye boliger, ligesom Horsens’ borgmester Jan Trøjborg (S) også vil holde tale.

- Jeg er meget stolt over, at regionen har bygget et så flot og moderne tilbud til voksne udviklingshæmmede. Der er ikke nogen tvivl om, at vi overdrager et rigtig godt og veldrevet tilbud i fantastiske rammer til Horsens Kommune til januar, siger Bent Hansen (S).

- Bo-Horsens lever til fulde op til den vision og politik, Horsens Kommune har for byens handicappede borgere. Jeg ser frem til et godt samarbejde med brugere, pårørende, medarbejdere og ledelse, siger Jan Trøjborg (S)

Opgradering
Med det nye byggeri er beboerne blevet opgraderet fra et værelse til toværelseslejligheder med egen terrasse, tekøkken og rummeligt badeværelse. Ligeledes har beboerne fået et nyt trænings- og aktivitetscenter.

Beslutningen om, at Bo-Horsens skulle have nye rammer, blev taget af det daværende Vejle Amt. Men det er Region Midtjylland, der har stået for byggeriet, hvor det første spadestik blev taget i februar 2008.