31-10-2010Langt flere virksomheder overlever og bliver succeshistorier, når de får adgang til gode erhvervsfremmetilbud. Bare nogle få timers vejledning kan gøre en forskel, siger vicedirektør i Erhvervs- og Byggestyrelsen Anders Hoffmann til Dialog, kvartalsmagasinet for Regional Udvikling, Region Midtjylland.


Bladet udkommer 1. november og har erhvervsfremme som tema.
”Der findes ikke nogen omregningsfaktor eller tommelfingerregel om, hvor stort et udbytte man får af hver krone brugt på erhvervsfremme. Men vi ved med sikkerhed, at vejledning har en positiv effekt”, siger Anders Hoffmann.
Artiklen med Anders Hoffmann er blot en af mange artikler i Dialog – læs eksempelvis også om følgende:

Væksthuset får folk op at flyve /7
Væksthus Midtjylland bidrager til vækst og nye arbejdspladser hos over halvdelen af de vejledte virksomheder. Evaluering viser flotte resultater.

Starthjælp gav arbejdsro /8
IH Marine ApS i Hadsten har fået gode muligheder for at indfri sit internationale potentiale gennem en startpakke og en vækstpakke fra Væksthus Midtjylland.

Her bliver de unge cand. selv. /10
Region Midtjylland forsøger at få iværksætterlysten hos studerende til at spire. I Århus har et studentervæksthus givet 22 liv til nye virksomheder.

En midtjysk supermodel /16
Den midtjyske erhvervsfremmemodel er velfungerende, let at udbygge og sparker til virksomhedernes ambitionsniveau.

Råd til at tænke større /17
Med støtte fra Væksthus Midtjylland fik Randers-virksomheden BEC og dens tre samarbejdspartnere råd til at tænke større.

Læs Magasinet Dialog (pdf)
Læs som bladremagasin