19-11-2013

Region Midtjylland og Miljøstyrelsen sætter fokus på, hvordan offentlige organisationer og private virksomheder kan købe ressourcebevidst ind og samtidig spare penge og sikre miljøet. Hvem er centrale aktører ud over indkøbsafdelingen?

Der er tre spændende cases på programmet, når Region Midtjylland og Forum for Bæredygtige Indkøb, som er et initiativ under Miljøstyrelsen, inviterer til seminar på Innovatorium i Herning 11. december:

De handler om indkøb af bionedbrydeligt emballage til skolemad i Københavns Kommune, om samarbejde mellem Herning kommune og De Forenede Dampvaskerier om leasing og genanvendelse af arbejdstøj samt om virksomheden Excellent Systems, der producerer plastramper og leaser dem ud til kommunerne og på den måde har snor i at få råvarerne tilbage til genbrug.

Målgruppen for arrangementet er kommunaldirektører og ledelser i kommuner og regioner, ledere i virksomheder, offentlige og private indkøbere, miljøfolk, CSR-ansatte og andre med interesse for cirkulær økonomi og ressourceeffektivitet.

Læs mere og se program

Tilmelding senest 1. december til
Hanne Juel, hanne.juel@ru.rm.dk