26.04.2017

Erfaren akutlæge Christian Skjærbæk tiltræder pr. 1. maj i en fast stilling som ny ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers.

49-årige Christian Skjærbæk har været ansat i Akutafdelingen i en konstitueret stilling som ledende overlæge siden 1. februar. Pr. 1. maj 2017 kan han kalde sig ledende overlæge i Akutafdelingen på Regionshospitalet Randers.

- Christian Skjærbæk har stor erfaring med fagområdet akutmedicin, og i den konstituerede periode har han opnået god indsigt i arbejdet i Akutafdelingen her på hospitalet. Christian har øje for både den sikre drift og udviklingsmulighederne, der skaber endnu bedre akutte forløb for vores patienter. Jeg ser frem til, at vi fortsætter det gode samarbejde med ham i en fast stilling, siger Lone Winther Jensen, lægefaglig direktør, Regionshospitalet Randers.

Erfaren akutlæge
Christian Skjærbæk er ph.d. og speciallæge i almen medicin. Gennem de seneste 10 år har han specialiseret sig inden for akutmedicin. Han har været afdelingslæge i akutfunktioner på Regionshospitalet Viborg og Regionshospitalet Herning, er forelæser og underviser i akutmedicin på Aarhus Universitet, og har siden 2016 været formand for Dansk Selskab for Akutmedicin.

- Christian Skjærbæk har viden om og erfaring i akutområdet, der gør ham til den helt rette kandidat til jobbet som ledende overlæge i Akutafdelingen. Han kan løfte den akutte behandling til gavn for vores patienter og sundhedsfaglige personale på hospitalet, siger Lone Winther Jensen.

Christian Skjærbæk ser frem til at blive i afdelingen og fortsætte de mange udviklingstiltag, han og personalet har iværksat.

- Vi kommer til at styrke det tværfaglige samarbejde og skabe bedre patientforløb gennem akutafdelingen til hospitalets øvrige afdelinger. Vi vil også arbejde med en struktur på uddannelse af afdelingens speciallæger til fagområdet akutmedicin for at sikre et ensartet og højt fagligt niveau hos alle afdelingens akutlæger, siger Christian Skjærbæk.

Flere oplysninger

  • Lone Winther Jensen, ph.d. og lægefaglig direktør, tlf. 4027 8297
  • Christian Skjærbæk, ph.d. og ledende overlæge, tlf. 2346 6903
  • Cecilia Honores Møller, kommunikationschef, tlf. 4079 2609