03.04.2017

Region Midtjylland har ansat Hanne Sveistrup Demant som ny sygeplejefaglig direktør på Hospitalsenheden Horsens. Hun er i dag vicedirektør i Psykiatrien i Region Sjælland.

Hanne Sveistrup Demant bliver ny sygeplejefaglig direktør i Hospitalsenheden Horsens. Hun er 55 år og har igennem de seneste 25 år samlet erfaringer og kompetencer i hospitalsvæsenet inden for bl.a. lederskab, videreuddannelse, kvalitetsudvikling, patientforløb, involvering af patienter- og pårørende samt drift. Erfaringerne omfatter også samarbejde på tværs af sektorer.

- Det er de kvalifikationer og erfaringer, som sammen med interessen for at arbejde strategisk med udvikling, fik Horsens' nye sygeplejefaglige direktør til at rage op blandt 17 kompetente ansøgere, siger regionsdirektør Jacob Stengaard Madsen, der ser frem til at byde Hanne Sveistrup Demant velkommen i koncernledelsen.

Dialog, udvikling og ledelse
Hospitalsenheden Horsens har udpeget patientdialog, faglig udvikling og ledelse som strategiske pejlemærker for de næste år, og netop de pejlemærker har Hanne Sveistrup Demant gode forudsætninger for at være med til at sætte i spil sammen med den øvrige hospitalsledelse i Horsens.

- Hospitalsenheden Horsens har med sin forandringsparate tilgang både visionært og strategisk vist sig at være i tråd med – og på forkant af – udviklingen i det danske sundhedsvæsen. Det har i høj grad inspireret mig til at søge stillingen, siger Hanne Sveistrup Demant, som tiltræder sit nye job 1. maj.

Den nye sygeplejefaglige direktør har en master i klinisk sygepleje (MCN) fra Aarhus Universitet samt en master i kvalitet og ledelse i social- og sundhedssektoren (MPQM) fra Syddansk Universitet.

Flere oplysninger

Gå til stort billede af Hanne Sveistrup Demant

Portrættet kan frit bruges i forbindelse med omtale af denne navnenyhed, når Region Midtjylland angives som kilde.

Hospitalsenheden Horsens

Hospitalsenheden Horsens omfatter Regionshospitalet Horsens, Livsstilscenter Brædstrup og Skanderborg Sundhedshus og er områdehospital for ca. 213.000 indbyggere i Horsens, Hedensted, Skanderborg og Odder. Hospitalsenheden varetager akut og planlagt behandling samt uddannelse, udvikling og forskning.