27.02.2017

Jacob Stouby Mortensen bliver ny ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg. Han kommer fra jobbet som ledende overlæge på Kirurgisk Center på Regionshospitalet Randers. 'Et scoop' siger den lægefaglige direktør.

- Jeg ser frem til at videreudvikle den allerede veldrevne akutafdeling i Viborg. Det akutte felt er stadig nyt, og jeg vil sammen med ledere og medarbejdere fokusere på at udbygge den faglige identitet og stolthed. Hver eneste dag gør afdelingens medarbejdere en stor forskel for de akutte patienter, siger Jacob Stouby Mortensen.

Akutafdelingen i Viborg blev etableret i 2013 og modtager alle akutte patienter fra Viborg, Silkeborg og Skive, bortset fra akut syge børn og hjertemedicinske patienter. Afdelingen diagnosticerer og indleder behandling, før patienten bliver udskrevet eller flyttet til fx medicinske eller kirurgiske afdelinger.

På tværs af fag og sektorer

Den nye ledende overlæge har mange års erfaring med ledelse. Senest fra Randers, hvor han har stået i spidsen for 360 medarbejdere inden for blandt andet ortopædkirurgi og brystkræftkirurgi.

Læs hele nyheden på hospitalets hjemmeside

Jacob Stouby Mortensen er ansat som ny ledende overlæge på Akutafdelingen på Regionshospitalet Viborg.

Foto: Helle Brandstrup Larsen