01.02.2017

Om mindre end 36 måneder står det nye store hospital i Gødstrup klar til at modtage de første patienter. For at sikre en effektiv og sikker flytteproces har Hospitalsenheden Vest ansat en meget erfaren projektleder til at stå i spidsen for flytteorganisationen.

1. marts 2017 tiltræder 45-årige Jacob Pedersen som projektleder for flytteprocessen. Jacob kommer fra en stilling som bygherrerepræsentant på Aarhus Universitetshospital/DNU, hvor han er dybt involveret i flytteprocessen. Før det har han bl.a. arbejdet som projektleder på byggeprojektet på Regionshospitalet Randers samt været projektleder på Grundfos.

Flytteorganisationen, som Jacob skal stå i spidsen for, vil omfatte bl.a. kolleger i afdelingerne, stabe – herunder DNV-projektsekretariatet, IT samt Indkøb og Medicotekník.

En stor udfordring

- At få lov til at være projektleder i et så stort projekt med så mange ender, der skal nå sammen, ser jeg som en stor udfordring. Siden 2015 har jeg arbejdet i DNU, og mine erfaringer og netværk derfra vil jeg helt sikkert drage nytte af, siger Jacob Pedersen.

Jacob Pedersen er oprindelig uddannet som elektronikmekaniker. Siden har han uddannet sig til projektleder og taget diplomuddannelse i ledelse. I de seneste 18 år har han beskæftiget sig med projektledelse i et teknisk og komplekst miljø.

Yderligere oplysninger:

  • Hospitalsdirektør Poul Michaelsen på tlf. 2137 5007
  • Projektleder Jacob Pedersen på tlf. 4015 8073

Projektleder Jacob Pedersen. Foto: Annelene Petersen