21.02.2017

Fra hele verden samles 2000 arkitekter, innovatører og by-udviklere i Aarhus med eksperter som arkitektskole-forsker Jan Gehl, hvis bøger om byplanlægning er oversat til 24 sprog, hjerneforsker Peter Lund Madsen og 23 andre eksperter.

Det sker når Creativity World Forum for første gang nogensinde holdes i Danmark 1.-2. november 2017. Konferencen er en del af Europæisk Kulturhovedstad Aarhus 2017.

Region Midtjylland har fokus på kreative erhverv og er medlem af det globale netværk "Districts of Creativity", der har konferencen som sit årsmøde.  Aarhus 2017 og Region Midtjylland har sammen udgivet bogen More Creative Events, hvor Hummel-ejer Christian Stadil og forstander på European Film College Nadia Kløvedal Reich blandt mange andre fortæller om kreative virksomheder og projekter.

Fakta:

  • Creativity World Forum kaldes Europas største kreative iværksætterbegivenhed og holdes i år for 13. gang.
  • Konferencens tema er, hvordan kreativitet og innovation kan bruges til at skabe fremtidens byer.

Flere oplysinger:

 

Jan Gehl er forsker og tidligere professor ved det Kongelige Danske Kunstakademis Arkitektskole i København og forfatter til bøgerne "Livet mellem Husene", "Byer for Mennesker", "Nye Byrum", "Byrum – Byliv" og senest "Bylivsstudier". Foto: Ashley Bristowe Highres