21.09.2017

25. september er der rejsegilde på det store hospitalsbyggeri i Gødstrup, og dermed runder historien om tilblivelsen af DNV-Gødstrup endnu en milepæl.

Skruer vi tiden fem år tilbage til 2012 blev første spadestik taget præcis samme dag på bar mark i 2012, og drejer vi endnu mere på tidsskruen, vedtog regionsrådet i september 2007 den akutplan, der har formet overgangen fra 18 hospitaler og 10 akutmodtagelser i Region Midtjylland til de fem nuværende akuthospitaler i regionen.

Med akutplanen blev grunden lagt til et stort og samlende akuthospital DNV-Gødstrup - eller som navnet bliver ved indflytningen i 2020 "Regionshospitalet Gødstrup".

- Rejsegildet er en festdag og en fejring af det kommende patientens hospital i Gødstrup. Vi bygger et stort og fagligt ambitiøst hospital, hvor alle specialer er samlet ét sted – til glæde og gavn for patienterne, siger hospitalsdirektør Poul Michaelsen, og fortsætter: 

- Vi fejrer, at vi i 2020 kan åbne dørene til et hospital, hvor forskning og uddannelse får vægt og plads. Og så fejrer vi, at det nye hospital vil give os de optimale rammer for at udvikle patientflow og arbejdsgange. "Regionshospitalet Gødstrup" bliver kort sagt patientens hospital.

På mandag den 25. september kan inviterede gæster og håndværkere så tage del i glæden, når der er rejsegilde.

Flere oplysninger

  • Hospitalsdirektør Poul Michaelsen, tlf. 7843 8530
  • Kommunikationschef Finn Møller, tlf. 5125 3537