12.04.2018

Mandag den 23. april kl. 13.00-15.00 kan du være med, når Regionshospitalet Randers indvier Indgang A på Skovlyvej 15 og de nye lokaler til Blodprøvetagningen. Kig forbi til reception og oplev de nye rammer på hospitalet.

I efteråret 2017 påbegyndte Regionshospitalet Randers første etape af sin moderniseringsplan frem mod 2032 med renovering af "den gamle hovedindgang" på Skovlyvej 15, der i dag er omdøbt til Indgang A. Efter måneders renovering fremstår indgangen nu lys og moderne – og opgraderet på brandsikkerheden. Informationen er kommet tilbage, nye skilte med vejvisning er sat op, og der er udvidet med et cafeområde til patienter, pårørende og øvrige gæster.

Blodprøvetagningen har fået til huse i renoverede lokaler, hvor skadestuen tidligere lå. Her er der både mere plads til borgerne og lettere adgang fra parkeringshuset og fra Indgang A. De renoverede rammer bliver officielt indviet den 23. april, og alle borgere er velkomne.

- Vi håber, mange borgere vil lægge vejen forbi til indvielse af både Indgang A og Blodprøvetagningen. Vi har arbejdet på at skabe nogle mere indbydende og moderne rammer til borgerne og medarbejderne, og vi glæder vi os derfor til at vise rammerne frem og fortælle mere om dem, siger Jonas Dahl, hospitalsdirektør.

Til indvielsen vil der blive holdt taler af bl.a. formand for Hospitalsudvalget Henrik Gottlieb Hansen (S) og hospitalsdirektøren. Der vil blive tilbudt rundvisning fra Indgang A til Blodprøvetagningen, hvor gæsterne vil få fremvist hospitalets nye vejvisningssystem og ny udsmykning fra bl.a. Water Music-arrangementet i Randers 2017.

Om indvielsen

Indvielsen finder sted mandag den 23. april kl. 13.00-15.00, Indgang A, Skovlyvej 15, Regionshospitalet Randers. Tilmelding er ikke nødvendig. Du skal bare møde op.

Yderligere oplysninger:

  • Jonas Dahl, hospitalsdirektør, tlf.: 2974 4145
  • Cecilia Honores Møller, kommunikationschef, tlf.: 4079 2609
Indgang A på Regionshospitalet Randers efter renovering

Efter måneders renovering fremstår indgang A nu lys og moderne – Opgraderet på brandsikkerheden og udvidet med et cafeområde. Foto: Helle Brandstrup Larsen

Blodprøvetagningen på Regionshospitalet Randers efter renovering

Blodprøvetagningen har fået til huse i renoverede lokaler, hvor skadestuen tidligere lå. Foto: Helle Brandstrup Larsen