24.03.2021

Torsdag aften den 25. marts inviterer Aarhus Universitetshospital sine næsten 10.000 medarbejdere til en fælles oplevelse under overskriften: En hyldest til hele AUH.

Eventen bliver sendt LIVE fra Aarhus Teater og streames til alle medarbejdere.

De seneste år har budt på både udfordringer og succeser for AUH. Alle har hver dag ydet en kæmpe indsats for patienterne og hospitalet. Det vil hospitalsledelsen gerne markere:

- Der er sket meget på AUH de seneste år. Vi er rykket sammen på ét sted via fusion af fire hospitaler. Det sidste års tid har corona fyldt på hospitalet og givet mange en anderledes hverdag, der har krævet meget af medarbejderne. Alle har trukket rigtig hårdt i lang tid, og mange medarbejdere viser dagligt villighed til at løse opgaver, de ikke er vant til. Det vil vi gerne anerkende og hylde, siger hospitalsdirektør Poul Blaabjerg.

Idéen udspringer af en henvendelse fra en medarbejder, der ønskede et arrangement, som kunne give alle medarbejdere noget at være fælles om i en tid, hvor det er svært at samle fællesskabet.

Underholdning fra lokale kunstnere

Eventen byder på topunderholdning fra lokale kunstnere: Komiker Mahamad Habane (kendt fra bl.a. Stormester på TV2) har været en tur på AUH – og det er der kommet nogle små sjove videoer ud af. Sangerinden Dopha stod op sammen med solen og indspillede en tidlig morgen en akustisk koncert på AUH's helikopterlandingsplads med numre fra sit anmelderroste debutalbum ’The Game’. Dette bliver også en del af oplevelsen. Endelig slutter hyldesten med manér når Thomas Helmig og Band spiller live fra Store Scene på Aarhus Teater. Det er en af Thomas Helmigs eneste koncerter i 2021.

Poul Blaabjerg er glad for opbakningen fra kunstnerne:

- Det, at kunsterne vil optræde, viser en stor lyst til at anerkende de hospitalsansatte og stor velvillighed til at være en del af den hyldest, som vores medarbejdere har fortjent. Det gælder ikke mindst Thomas Helmig.

Fakta om eventen En hyldest til hele AUH

 • Eventen sendes fra Aarhus Teater og består af:
  • Forproducerede videoklip med komikeren Mahamad Habane,
  • En koncert med Dopha, der blev filmet mens hun sang og spillede på AUH en tidlig morgen
  • Thomas Helmig med Band, der spiller live fra Aarhus Teater.
  • Små videoer som afdelingerne på AUH selv har lavet.
 • Arrangementet streames live til de ansatte på Aarhus Universitetshospital. Alle har mulighed for at se eventen i 14 dage efter arrangementet, så de medarbejdere, der er på arbejde den aften også kan få del i oplevelsen.
 • Arrangementet er muliggjort med støtte fra Formuepleje, Aarhus Teater og Gotfat Productions.

 

Yderligere information