Tryk på kortet for at se et oversigtkort over Åbent Hospital-arrangementer i Region Midtjylland.

31.08.2022

Det populære Åbent Hospital er tilbage: Søndag 4. september åbner en række af Regions Midtjyllands sundhedstilbud dørene for interesserede gæster.

De seneste år har Åbent Hospital været sat på lavt blus på grund af pandemien, men nu sætter Region Midtjylland og de øvrige regioner igen alle sejl til. Landet over deltager 17 hospitaler og en helikopterbase i arrangementet. Det er det højeste antal siden regionerne første gang inviterede til Åbent Hospital i 2017. I 2019 kom der over 9.000 gæster.

Alene i Region Midtjylland kan man søndag komme helt tæt på hospitalerne i Aarhus, Horsens, Randers og Gødstrup. For første gang inviterer akutlægehelikopteren indenfor på basen i Skive.

- Sundhedsvæsenet tilhører os allesammen. Derfor opfordrer jeg alle interesserede til at bruge noget af søndagen på Åbent Hospital. Der er noget for hele familien, så tag del i aktiviteterne og få en snak med medarbejderne, opfordrer regionsrådsformand Anders Kühnau (S).

- Forhåbentlig vil gæsterne kunne mærke, hvordan sundhedsvæsenet lægger sig i selen for at opnå landvindinger for behandling, siger formanden.

Tilmelding, program, adresser og åbningstider

Find de aktuelle oplysninger om Åbent Hospital-arrangementer på arrangementets hjemmeside www.vibyggerforlivet.dk (Åbner i nyt vindue)

Bemærk, at tilmelding nogle steder er nødvendig. 

Her åbner Region Midtjylland dørene søndag 4. september