Toke Ravn tiltræder 1. januar som cheflæge for de cirka 300 ansatte i Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.

04.11.2022

 

Toke Ravn tiltræder 1. januar som cheflæge for de cirka 300 ansatte i Operation og Intensiv på Regionshospitalet Viborg.

 

Hospitalsenhed Midt har ansat Toke Ravn som cheflæge for Operation og Intensiv. Her bliver han en del af afdelingsledelsen sammen med chefsygeplejerske Christine Dragsbæk Knudsen. Sammen skal de drive og udvikle afdelingen.

 

Hospitalsledelsen ser frem til at samarbejde med den nye cheflæge.

 

- Toke kommer hertil med erfaring som uddannelsesansvarlig overlæge og med ledelse og organisering i det daglige kliniske arbejde. Han har lysten til at bygge videre på sin ledelsesrolle, han har et godt netværk, og han er god til at skabe relationer. Derfor er vi meget glade for, at Toke har sagt ja til at blive cheflæge i Operation og Intensiv, siger Claus Brøckner Nielsen, lægefaglig direktør i Hospitalsenhed Midt.

 

Toke Ravn er uddannet speciallæge i anæstesi og kommer fra en stilling som uddannelsesansvarlig ledende overlæge på Regionshospitalet Gødstrup. Den nye cheflæge har tidligere i sin karriere haft ansættelser på både Regionshospitalet Silkeborg og Regionshospitalet Viborg – i sidstnævnte tilfælde endda netop i Operation og Intensiv, så han kender allerede lidt til afdelingen, han fremover skal være med til at lede.

 

- Jeg glæder mig rigtig meget til at samarbejde med de dygtige medarbejdere og chefsygeplejersken i afdelingen. Jeg kender afdelingen som virkelig veldrevet, hvor der også er plads til humor. Jeg vil som leder have fokus på det gode arbejdsmiljø, og jeg vil være med til at skabe rammerne for fortsat faglig udvikling i afdelingen. Samtidig vil fastholdelse af de dygtige medarbejdere og rekruttering af nye dygtige medarbejdere naturligvis også være et vigtigt fokusområde for mig som cheflæge, siger Toke Ravn.

 

Den kommende cheflæge i Operation og Intensiv bor i Silkeborg med sin familie.