Anders Jørgensen, chef for It- og Digitalisering i Aarhus Kommune, bliver fra 1. december it-direktør i Region Midtjylland.

28.10.2022

Anders Jørgensen, chef for It- og Digitalisering i Aarhus Kommune, bliver fra 1. december it-direktør i Region Midtjylland.

Anders Jørgensen mindre.jpg

Anders Jørgensen. Foto: Aarhus Kommune. 

Den 1. december 2022 får mere end 540 it-medarbejdere i Region Midtjylland ny øverste chef, når Anders Jørgensen tiltræder som it-direktør.

Anders Jørgensen kommer fra en stilling som chef for It- og Digitalisering i Aarhus Kommune og har 10 års ledererfaring fra it-området i kommunen med i rygsækken.

Han er uddannet cand.scient.adm fra Aalborg Universitet i 2004.

- Anders Jørgensen kommer som it-direktør til at stå i spidsen for en digital transformation af det midtjyske sundhedsvæsen, der skal sikre, at vi også i fremtiden kan levere sundhedsydelser i verdensklasse. Det kræver retning, visioner og lederevner og at man som direktør formår at samle, ikke bare It, men hele regionen om opgaven. Det er jeg sikker på, Anders Jørgensen kan, og vi glæder os til at få ham med på holdet, siger konstitueret koncerndirektør i Region Midtjylland Jørgen Schøler Kristensen. 

 - Jeg går til opgaven med stor entusiasme og ydmyghed. Jeg ser frem til at kunne yde mit bidrag til den digitale transformation af sundhedsvæsnet, som Region Midtjylland allerede er i fuld gang med. Og så glæder jeg mig rigtig meget til at møde mine kommende kolleger, både i It og i resten af organisationen, siger Anders Jørgensen.

Som it-direktør bliver Anders Jørgensen en del af Koncernledelsen i Region Midtjylland. Koncernledelsen udgør den øverste ledergruppe i regionen og dækker alle regionens ansvarsområder.

Region Midtjyllands it-afdeling hører med sine 540 ansatte og ca. 35.000 it-brugere til blandt landets største. It står for udvikling, design og projekt, drift, Product Management og support. It har et stort Business Intelligence (BI) område og et center for telemedicinske løsninger.

Yderligere oplysninger:

  • Konstitueret koncerndirektør Jørgen Schøler Kristensen tlf. 2016 3201
  • Kommende it-direktør i Region Midtjylland Anders Jørgensen tlf. 5157 5088