Susanne Hvolgaard Mikkelsen tiltræder 1. februar som chefsygeplejerske på Kvinde-Barn Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.  

02.01.2023

Susanne Hvolgaard Mikkelsen tiltræder 1. februar som chefsygeplejerske på Kvinde-Barn Fællesafdeling på Regionshospitalet Randers.  

Stillingen er blevet ledig, idet den nuværende chefsygeplejerske Nina Søndergaard har valgt at gå på pension. Hun bliver afløst af en erfaren leder, der kommer med en alsidig sundhedsfaglig baggrund fra både region og kommune og fra uddannelsessektoren som tidligere uddannelseschef for Randers Social- og Sundhedsskole.

Senest har Susanne Hvolgaard Mikkelsen været sundhedsfaglig chef i Socialområdet ved Specialområde for Børn og Unge i Region Midt. 

- For mig fremstår Regionshospitalet Randers som et hospital med høj faglig kvalitet og med patienterne i fokus samt ikke mindst et dygtigt medarbejder- og ledelseshold. Jeg glæder mig til, sammen med den øvrige afdelingsledelse, at stå i spidsen for den videre udvikling af behandlingen og plejen med afsæt i at arbejde 'Sammen om opgaven' med tværfaglige, tværsektorielle og nytænkende indsatser. Kvinde-Barn Fællesafdeling yder sygepleje af høj faglig kvalitet, og det glæder jeg mig til at blive en del af i samarbejde med alle de dygtige og engagerede medarbejdere, siger hun.

 

Stærk profil

Susanne Hvolgaard Mikkelsen bliver en del af afdelingsledelsen på Regionshospitalet Randers' Kvinde-Barn Fællesafdeling, der rummer både Børn og Unge samt Kvindesygdomme og Fødsler.

- Jeg glæder mig meget til at byde Susanne velkommen til Randers. Hun kommer med en rigtig stærk sygeplejefaglig profil kombineret med erfaring fra uddannelses- og undervisningsområdet og ledererfaring fra flere forskellige sektorer. Jeg er overbevist om, at hun vil bidrage positivt til den fortsatte udvikling af afdelingen, siger sygeplejefaglig direktør Mette Bærentsen. 

 

Yderligere oplysninger, kontakt:

  • Susanne Hvolgaard Mikkelsen, tlf.: 2139 7565
  • Mette Bærentsen, Sygeplejefaglig direktør, tlf.: 5129 0175
  • Janni Ord Lundager, Kommunikationschef, tlf.: 2052 1370