28-01-2015

Der bliver sundhed og sjov for både store og små, når Grenaa Sundhedshus den 6. februar holder åbent hus.

Festlighederne indledes kl. 14, hvor sundhedshuset indvies officielt af regionsrådsformand Bent Hansen, borgmester Jan Petersen, Norddjurs Kommune og hospitalsdirektør Thomas Pazyj, Regionshospitalet Randers.

Grenaa Sundhedshus rummer nu foruden Region Midtjyllands egne tilbud også Grenaa Fysioterapi, en øre-, næse- og halsklinik v. Peter Florentin Nieland, praktiserende læge John Samuelsen plus en lang række af Norddjurs Kommunes sundhedstilbud, herunder sundhedsskolen. Og flere private klinikker ventes inden længe at rykke ind i huset.

Alle husets aktører glæder sig til at byde borgerne på Djursland velkommen til Åbent Hus fra kl. 14.00 – 17.00. Og der bliver masser af oplevelser og muligheder for at blive klogere.

Lulu underholder børnene

Regionshospitalet Randers byder bl.a. på et kig ind i lægebilen, introduktion til hjertemassage og kunstigt åndedræt, måling af blodsukker – og ikke mindst motion til lattermusklerne, når hospitalsklovnen Lulu tager de små under kærlig og munter behandling.

Hvis det kniber med at holde op med at ryge, står Norddjurs Kommune klar med et tilbud, familier med overvægtige børn kan få råd, ligesom der bliver mulighed for at forsøge sig med zumba, mindfulness, måling af konditallet og meget mere.

I Grenaa Fysioterapis flotte nye lokaler kan man udfordre kroppen i pilates, på et ryghold og med TRX-træning, og gravide og de, der pønser på at blive det, kan blive klogere på, hvad en mamma bootcamp er.

Og Lulu – hun drøner hele eftermiddagen frem til kl. 17 rundt i sundhedshuset på sin lille, grønne cykel klar til at overraske de yngste.

I forbindelse med indvielsen og Åbent Hus den 6/2 fårwww.grenaasundhedshus.dk premiere. Det bliver en fælles hjemmeside for alle husets udbydere af sundhedstilbud. Her kan man læse om husets aktiviteter og tilbud til borgerne.

opdateret: 28-01-2015

Billeder til download kan frit anvendes i forbindelse med redaktionel omtale af indholdet i denne pressemeddelelse, når Region Midtjylland anføres som kilde