Senest opdateret 18.04.2018 kl. 10:10 

Måske bliver der konflikt på offentlige arbejdspladser – måske gør der ikke. Hvis en konflikt bliver en realitet, kan det få stor betydning for især planlagte behandlinger på hospitalerne.

På denne side kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som måske melder sig for patienter og pårørende. Siden bliver løbende opdateret med nye spørgsmål og svar. 

Patienter & pårørende - tryk her for at se spørgsmål & svar

Samarbejdspartnere - tryk her for at se spørgsmål & svar


Akutberedskabet kører

Du får altid hjælp ved ulykker og alvorlig akut sygdom. Ambulancer, akutlægebiler og akutlægehelikopter bliver ikke berørt og akutte patienter får stadig hjælp under en konflikt. Se her, hvordan

Nødberedskaber på hospitalerne
En konflikt vil få stor betydning på hospitalerne. Men ambulancer, akutlægebiler og akutlægehelikopter bliver ikke berørt af konflikten. Også de fælles akutmodtagelser samt akut- og traumeafdelinger, kræftafdelinger, afdelinger for blodsygdomme, børneafdelinger og fødeafdelinger er undtaget for konflikt. Også patienter i dialyse bliver behandlet.

På de afdelinger, der rammes af konflikt, er der oprettet nødberedskaber. Så ingen skal frygte for liv og førlighed under konflikten.