Udbuddet er ANNULLERET


EU-udbud 2014/S 200-352770.

Region Midtjylland og Region Nordjylland har behov for fuldautomatiske farvemaskiner som ved hjælp af immunhistokemiske teknikker primært skal kunne påvise tilstedeværelse af specifikke proteiner. Påvisning af

disse proteiner skal både kunne anvendes til påvisning af specifikke vævskomponenter og til typebestemmelse af tumorer. Desuden skal de immunhistokemiske farvninger også bruges til at påvise bestemte cellereceptorer, som en eventuelt behandling kan rettes mod. Ud over automatisering af immunhistokemiske farvninger bør farvemaskinerne også kunne håndtere in situ teknikker med henblik på påvisning af specifikke RNA og DNA stykker.

Regionerne behøver både farvemaskiner som kan håndtere små "pakker" af vævssnit, og maskiner som løbende kan igangsættes med et snit af gangen. Farvemaskinerne bør også kunne håndtere dobbelt immunhistokemiske farvninger.

På denne baggrund udbyder Region Midtjylland og Region Nordjylland v/ Region Midtjylland som udbudsansvarlig en rammeaftale med flere leverandører.


For yderligere information om udbuddet henvises der til udbudsmaterialet.

Det samlede udbudsmateriale kan downloades her:            

Udbudsbekendtgørelse (pdf-fil)

Udbudsmateriale (zip-fil)

Tilbudsfrist:
2. december 2014 kl. 12.00

Spørgsmål og svar pr. 12. november 2014:

Spørgsmål og svar pr. 20. november 2014:

Spørgsmål og svar pr. 27. november 2014:


  •  Publiceret: 17.10.2014
  •  Revideret: 27.11.2014