UDBUD AF KEMI/IMMUNKEMI UDSTYR OG FORBRUGSSTOFFER TIL HÅND-TERING OG ANALYSERING AF FLYDENDE HUMANT BIOLOGISK MATERIALE Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning og Holstebro, Klinisk Biokemisk Afdelingerne, ønsker at anskaffe identisk kemi/immunkemi udstyr, da man har kli-nisk samarbejde på tværs af Regionshospitalerne. Hospitalsenheden Vest, kan på nuværende tidspunkt se en stigning i rekvisitioner og dette vil indenfor kort tid medføre en manglende kapacitet på det eksisterende udstyr. Derfor ønsker Hospitalsenheden Vest at optimere og effektiviser på dette analysespeciale. Udbuddet omhandler en hovedydelse, der er opdelt i 2 sammenhængende kontrak-ter: 1. Kontrakt vedrørende levering af kemi/immunkemi udstyr til håndtering og analyse af flydende humant biologisk materiale. 2. Kontrakt vedrørende levering af forbrugsstoffer til kemi/immunkemi udstyr til håndtering og analyse af flydende humant biologisk materiale.

Udbud af kemi/immunkemi udstyr og forbrugsstoffer til håndtering og analyser af flydende humant biologisk materiale.

Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning og Holstebro, Klinisk Biokemisk Afdelingerne, ønsker at anskaffe identisk kemi/immunkemi udstyr, da man har kli-nisk samarbejde på tværs af Regionshospitalerne.

Hospitalsenheden Vest, kan på nuværende tidspunkt se en stigning i rekvisitioner og dette vil indenfor kort tid medføre en manglende kapacitet på det eksisterende udstyr. Derfor ønsker Hospitalsenheden Vest at optimere og effektiviser på dette analysespeciale.

Udbuddet omhandler en hovedydelse, der er opdelt i 2 sammenhængende kontrakter:

1. Kontrakt vedrørende levering af kemi/immunkemi udstyr til håndtering og analyse af flydende humant biologisk materiale.
2. Kontrakt vedrørende levering af forbrugsstoffer til kemi/immunkemi udstyr til  håndtering og analyse af flydende humant biologisk materiale.

For yderliger oplysninger henvises til udbudsmaterialet.

Hent det samlede udbudsmateriale her:

Rettelsesblad

Spørgsmål og svar:

Tilbudsfrist:
17. januar 2011 kl. 14.00  • Publiceret: 9.12.2010
  • Revideret: 14.01.2011