Regionshospitalet Viborg og Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning, Klinisk Mikrobiologisk Afdelinger ønsker at anskaffe et massespektrometer med tilhørende software, database og support/back-up, med henblik på identifikation af mikroorganismer (Matrix Assisted Laser Desportion/Ionization-Time Of Flight). Udstyret skal for både Regionshospitalet Viborg og Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning anvendes til identifikation af sygdomsfremkaldende mikroorganismer til diagnostik af infektionssygdomme. Der er ønske om, at den diagnostiske metode til identifikation af mikroorganismer bliver væsentlig hurtigere og mere omkostningseffektiv end de klassiske forgæringsundersøgelser. Der sigtes endvidere efter at afkorte svar tiden og dermed den tid patienterne gives bredspektrede antibiotika.

Regionshospitalet Viborg og Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning, Klinisk Mikrobiologisk Afdelinger ønsker at anskaffe et massespektrometer med tilhørende software, database og support/back-up, med henblik på identifikation af mikroorganismer (Matrix Assisted Laser Desportion/Ionization-Time Of Flight).

Udstyret skal for både Regionshospitalet Viborg og Hospitalsenheden Vest, Regionshospitalet Herning anvendes til identifikation af sygdomsfremkaldende mikroorganismer til diagnostik af infektionssygdomme. Der er ønske om, at den diagnostiske metode til identifikation af mikroorganismer bliver væsentlig hurtigere og mere omkostningseffektiv end de klassiske forgæringsundersøgelser. Der sigtes endvidere efter at afkorte svar tiden og dermed den tid patienterne gives bredspektrede antibiotika. 

For yderligere oplysninger om udbuddet henvises der til udbudsmaterialet.

Udbudsmaterialet kan downloades samlet her (zip-fil)

RETTELSE uploaded 5.11.10

Tilbudsfrist: 29. november 2010 kl. 14.00


  • Publiceret: 25.10.2010
  • Revideret: 5.11.2010