Indstillet:
Karina Schjødt, Diabetes og Hormonsygdomme, Aarhus Universitetshospital

Kort beskrivelse af løsningen:
Løsningen gør at vores introduktion af nyt personale er meget mere stringent, sofistikeret og ikke mindst papirløst, så introduktionsmaterialet altid er opdateret. Dertil involverer appen aktivt dem, der bliver introduceret.

Vores personale bliver bedre og mere ensartet introduceret. Og med brug af appen er det bedre på den måde, at introduktionsmaterialet altid er opdateret og kan genfindes i appen ved behov.

Emento appen, som allerede var udviklet til et helt andet formål - nemlig som en digital forløbsguide til kommunikation ml borger og den offentlige sektor - inspirerede Karina i hendes søgen efter at modernisere og digitalisere introduktion til nyt personale.

Hun startede med introduktionssporet til sygeplejersker, for nuværende er hun - sammen med en læge - ved at lægge sidste hånd på et spor til introduktion af yngre læger, og hun er nu så småt igang med at lave endnu et introduktionsspor i Emento til studerende i afdelingen.

Senest har Karina været på besøg i gruppen af Uddannelsesansvarlige, hvor hun har præsenteret Emento appen, og der har siden været stor efterspørgsel ift at kunne implementere samme introduktionsløsning i andre afdelinger.

Læs mere om løsningen her.