Indstillet:
Tina Guldhammer, It-afdelingen, Region Midtjylland

Kort beskrivelse af løsningen:
En digital løsning i form af en app, som understøtter en tryg start i Region Midtjyllands it-afdeling og styrker kommunikationen og dialogen mellem den nyansatte og it-afdelingen.

I tiden frem til første arbejdsdag kan nyansatte gennem den digitale onboarding blive klogere på It-afdelingen, få stillet nysgerrigheden om kulturen, samarbejdet og mulighederne for kompetenceudvikling på netop det tidspunkt, den nyansatte har motivation og lyst til det. De møder de kommende kollegaer, finder praktiske informationer og meget mere – alt for at gøre den nyansatte tryg og parat til første arbejdsdag.

Leder, mentor og HR kan kommunikere med den nyansatte i en chatfunktion i app'en, hvis der er spørgsmål eller information, der skal deles. Chatfunktionen er også med til at skabe relationer mellem den nyansatte og området, de starter i, da man kan dele billeder fra hverdagen på kontoret.

En overskuelig og intuitiv app, som giver nyansatte mulighed for at spille en aktiv rolle i sit eget onboardingforløb, samt skaber rammerne for at gøre den nyansatte fortrolig med it-afdelingen inden første arbejdsdag. Få et indblik i den digitale onboarding her: https://dreambroker.com/channel/k89c4wmj/052nhbgi

Læs mere om løsningen her.