Vil du gerne producere e-læring nemt og hurtigt, hvor du selv kan bestemme indholdet og tage udgangspunkt i dit eget projekt? Så er det muligt, at anvende et af nedenstående værktøjer.

For at hjælpe dig på rette vej, udbyder Center for E-læring tilstedeværelseskurset "Nem og hurtig e-læring – Gør-det-selv". Her introduceres du til værktøjerne samt de didaktiske og læringsmæssige overvejelser, hvor du hermed også vil arbejde hands-on på dit eget projekt. 

Tilmeld dig kurset her.

Test-designer

Er et webbaseret værktøj til at producere simple e-læringskurser ud fra en skabelon. Værktøjet indeholder en simpel brugergrænseflade, der gør det let at udvikle især test- og quiz-baseret e-læring nemt og hurtigt med tekst, billeder, video og pdf'er.

Du kan læse mere om Test-designeren her.

Active Presenter

Er et værktøj, som kan anvendes til at producere skærminstruktioner og speakede dias som film. I ActivePresenter kan du benytte dig af mange forskellige virkemidler som billeder, video, lyd og andre visuelle elementer, som du kan redigere og tilpasse afhængigt af dit projekt.

Du kan læse mere om ActivePresenter her.

App-designer 

Udviklingen af apps ved hjælp af app-designeren er pt. stillet i bero. Dels udfases den teknik, som designeren hviler på, dels bliver det i tiltagende grad vanskeligere at få ret til at publicere apps, der kun er rettet mod intern brug, i Apple Store.

Der arbejdes pt. på et alternativ i Episerver. Kontakt lederen af Center for E-læring, Mads Storgaard Jensen, tlf. 2178 9172, for mere information.

Revideret 02-01-2019