Region Midtjylland It er blandt Danmarks største it-afdelinger med mere end 500 medarbejdere. Vi står for hele leverancekæden: fra udvikling, design og projekt, til drift, Product Management og support. Vi har også et stort Business Intelligence område, og et center for telemedicinske løsninger. Læs vores afdelingsbeskrivelse her.

 

Digitalisering i Region Midtjylland

Se videoen om, hvordan vi arbejder med digitalisering af sundhedsvæsnet, hvor både en koncerndirektør, en hospitalsdirektør, vores it-direktør samt en patient giver deres perspektiv på digitalisering i Region Midtjylland:

Region Midtjyllands it-platform

Region Midtjyllands samlede it-sundhedsplatform understøtter hospitaler, institutioner og administrationer i hele regionen. Den består af: Den elektroniske patientjournal, kliniske logistiksystemer, en præhospital patientjournal, it-systemer til kliniske specialer samt telemedicin:it-platformens elementer

Vores enterprise it-miljø

Region Midtjyllands it-enterprise miljø udgør hele den it-arkitektur med standarder, snitflader, teknologer, etc., der ligger til grund for regionens it-services og systemer. Få et teknisk indblik:

Se en beskrivelse af vores enterprise it-miljø i Region Midtjylland

In english: General information about Central Denmark Region's enterprise IT environment

Dokumenterne er udarbejdet og vedligeholdes af vores it-arkitekter.