28-05-2019

Region Midtjylland er i gang med at redesigne en digital løsning til styring af kliniske retningslinjer og instrukser. Projektet udvikles i samspil med andre regioner.

e-Dok2Go hedder appen, der kommer i en helt fornyet og redesignet udgave til efteråret. Pc-udgaven får også et løft, da hele platformen under e-Dok udskiftes.

e-Dok er det system, Region Midtjylland bruger til kliniske vejledninger, instrukser og retningslinjer, hvor flere tusinde læger og sygeplejersker dagligt slår info op.

- Vi designer løsningen i tæt samspil med brugerne. Vi har sammensat en arbejdsgruppe med forskellige faglige profiler, og vi arbejder ud fra Design Thinking metoden, hvor vi hele tiden itererer på mockups til en løsning, siger Merete Celert Holmstrøm fra Region Midtjyllands it-afdeling, som er product manager for e-Dok.

Bedre understøttelse af den kliniske hverdag

- Med den her løsning vil vi erstatte de papirbaserede kittelkort, lave bedre sammenhæng til pc-udgaven af e-Dok og generelt løfte brugergrænsefladen. Målet med løsningen er med andre ord at sikre bedre beslutningsstøtte og digital understøttelse af det sundhedsfaglige personale i hverdagen, siger Merete Celert Holmstrøm.

"Digitalisering skal gøre det nemmere at være ansat" er et af målene med Region Midtjyllands digitaliseringsstrategi.

- Vi udvikler desuden på tværs af regioner. På den måde vil vi sikre en stærk genkendelighed og søger derved at skabe tryghed for brugere, der måtte skifte arbejdsplads mellem regionerne, siger Merete Celert Holmstrøm.


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}


Revideret 13-02-2020 af Anne Charlotte Abildgaard