04-07-2019

Til september åbner et nyt centralt regionslager i Horsens, som erstatter nuværende seks hospitalslagre. It-understøttelse af det nye lager er vital, og der testes og klargøres i øjeblikket. Alt går planmæssigt.

- Vi har netop gennemført en vellykket opgradering, så vi nu systemmæssigt er klar. Vi har gennemført en regressionstest uden gener og fejl hos vores brugere. Selve konfiguration og test af integrationen til DKI, der kører lageret pågår stadig, siger Klaus Natorp, leder, Administrative Produkter, it-afdelingen.

Største opgradering i indkøbssystemets historie

- Udviklingsarbejdet i den her release af indkøbssystemet er formentlig den største i systemets historie. Det er lykkes at få alle nye funktionsændringer udviklet til tiden, hvilket skyldes et godt samarbejde mellem it-afdeling, indkøbsafdeling og leverandørerne. Produktet har været i grøn fra start til slut henover arbejdet med kravspec, programmering og tests på grund af rettidig omhu og styring, siger Claus Lichtenstein Davidsen, kontorchef, Logistik, indkøbsafdelingen, Region Midtjylland.

Ændringen i systemet og værdien for brugerne vil først for alvor vise sig, når den fysiske go-live af regionslageret sker. Den begynder til september med Regionshospitalet Horsens som det første hospital, der implementeres på lageret.

Se video af det nye lager her


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}


Revideret 13-02-2020 af Anne Charlotte Abildgaard