30-06-2020

Appen MineAftaler giver nu hospitalerne mulighed for at booke patienter til videokonsultation direkte fra appen.

Appen MineAftaler understøtter nu mobil videokonsultation mellem patient og sundhedsfaglig.

- Der ligger et stort potentiale i at gøre patientkontakten mere digital og mobil. Det gælder i forhold til at gøre det nemt og sikkert for hver patient, men også i forhold til, hvordan vi gradvist fremover kan gøre hverdagen lettere for sundhedspersonalet. Samtidig vil endnu mere fremover foregå ambulant. Her er videokonsultationer et af de helt centrale redskaber, siger Henrik Storgaard Vestring, it-produktchef, Region Midtjylland.

Lige nu har alle afdelinger i psykiatrien samt enkelte afdelinger på hospitalerne taget den nye funktionalitet i brug. Flere afdelinger vil løbende komme på. 

- Løsningen i Region Midtjylland er et stort skridt frem i forhold til strategien om at digitalisere stadig mere af patientkontakten. Med denne digitale schweizerkniv kommer regionen et stort skridt nærmere den politiske ambition om at gøre sundhedsvæsenet mere trygt, nært og nemt at gå til, siger Annette Spicker, Team Manager, Capgemini.

Læs mere i nyhed fra CapGemini, der leverer Region Midtjyllands bookingsystem

Pårørende-booking er også på vej i appen og forventes klar i juli måned. Det vil gøre booking af aftaler med børn og unge under 15 år meget nemmere for både familierne og sundhedspersonale.


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}


Revideret 30-06-2020 af Anne Charlotte Abildgaard