01-07-2020 - revideret 02-07-2020

Fra medio august kan forældre og værger booke aftaler på vegne af deres børn og unge under 15. Både hospitaler og patienter har set frem til denne funktionalitet.

I appen MineAftaler samt på hjemmesiden med samme navn kan forældre og værger snart booke aftaler på vegne af deres børn. Børn og unge under 15 år har ikke NemID. Forældrene kan også deltage i en videokonsultation, barnet er booket til.

Funktionaliteten bliver tilgængelig medio august.

I MineAftaler bliver der automatisk adgang til de børn, man har. Man trykker blot på sit profilbillede oppe i højre hjørne, hvor man kan klikke sig ind på sit barns profil.

Afdelinger på hospitalerne glade for løsningen

Børneafdelingerne, prøvetagningerne med flere afdelinger på hospitalerne har set meget frem til den nye funktionalitet, fordi de slipper for at bruge kostbar tid på at ringe og booke aftaler til børn, der for eksempel skal have taget blodprøve. 

Tidligere kunne forældre slet ikke se deres børns aftaler, men nu får de overblik over børnenes tider, og på sigt, når den enkelte afdeling melder sig klar til det, vil de også kunne flytte tider og datoer samt aflyse tider. 

Besøg www.mineaftaler.rm.dk


Opret en kommentar

ReCAPTCHA ikke løst
Ingen kommentarer

{{comment.PostTitle}}


{{comment.PostDate.substr(0,5)}} kl. {{comment.PostDate.substr(6,11)}} af {{comment.PosterName}}


Revideret 19-08-2020 af Anne Charlotte Abildgaard