BOX365 tilbyder dig som medarbejder at træne i vores moderne Crossfit Box. Hvad enten du har et ønske om at blive stærkere, hurtigere, mere smidig eller bare vil have en sjov og udfordrende træning - er BOX365 noget for dig. Hos BOX365 er der op til 32 hold om ugen, socialt træningsfællesskab med høj faglighed og plads til alle uanset niveau. 

Hvad er CrossFit
CrossFit er et styrke- og konditionsprogram bygget omkring konstant varierende funktionelle bevægelser, der udføres under relativ høj intensitet. 

Der vil max være 12 deltagere på et hold, hvorfor der er god plads til at vores fagligt dygtige instruktører kan tilrette øvelserne dit niveau, så du udfordres og får det optimale ud af din træning - samtidig med at du vil blive en del af et stærkt fællesskab. 

Socialt træningsfællesskab
Vi går i Box365 meget op i det sociale fællesskab. En gang om måneden afholder vi et event, som kan være alt fra vægtløftnings-workshop til kostforedrag, ekstra lang og god WOD, aftenhygge eller en storskærm med CrossFit Games, som vi ser sammen. Vi afholder også interne konkurrencer i Boxen samt sommerfest, julefrokost og hvad dertil hører. 

Høj Faglighed
Med baggrund som fysioterapeuter er det vigtig for os at sikre dig en sikker træning. Derfor går vi meget op i at have dygtige og kompetente instruktører, som både kan give dig viden om dig egen krop og et smil på læben.  

Kig Forbi
Du er altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning, eller prøve en af vores timer inden du beslutter dig for om du vil træne sammen med os.  Vi har også intro- og begynderhold, så du bliver hjulpet godt ind i træningen og introduceret til Boxen. Hold endelig ikke tilbage fra at skrive en mail til os, både hvis du vil med på introhold eller blot har et par spørgsmål på info@box365.dk

Rabat 25%
Aftalen giver rabat på den månedlige medlemspris. Normalprisen er 399 pr. måned. DIN pris er 299 pr. Måned.

Ingen indmeldelsesgebyr og bindingsperiode, men opsigelse dog med løbende måned plus en måned. 

Meld dig ind online på www.box365.dk og brug rabatkoden: RHH

Horsens Box365 Crossfit Anne Staunings vej 21B