Go’Motion

Go’Motion er dit lokale motionscenter i midtbyen. Vi ligger under 200 meter fra banegården på Toldbodgade og har over 40 års erfaring.


Vi har et meget eksklusivt tilbud til netop dig og din arbejdsplads.
Go’Motion kan tilbyde jer at træne i Silkeborgs gladeste motionscenter til kun 178 kr. om måneden, normal prisen er 198 kr., som også er meget billigt. I får selvfølgelig de første 2 måneder til kun 99 kr. pr måned.

Go’Motion har dygtige instruktører, der vil stå til rådighed med at give jer en gratis instruktørtime med evt. tilhørende programlægning.


Vi kan også tilbyde jer halve og hele årskort, der kan købes for hhv. 950 og 1850 kr. pr. stk.

Tilbuddet er med alt! Holdtræning kan være Tabata, Silent-fit (Go´Silent), som kan foregå forskellige steder inden- og udendørs, Yoga, Silent yoga samt individuel træning.

De forskellige hold er alle i bevægelse, så nye hold opstår med nyt indhold. Alt dette kan man følge med i på de sociale medier og på vores hjemmeside.

Der er gratis kaffe, the og kakao til alle medlemmer og et lille lounge område, hvor det er muligt at nyde de varme drikke, imens man lige snakker om træningen eller andre
interessante emner.

Indmeldelsen kan ske, hver mandag eller torsdag mellem kl. 18 til kl. 20 eller efter aftale med mig på tlf. nr. 20483638.
Tag dig selv og dine kollegaer med, til en glad træning i et
hyggeligt og nærværende miljø.

Vi glæder os til at byde jer velkommen.