Region Midtjylland samarbejder med Folkeuniversitetet i Aarhus, Herning og Emdrup om kurser og forelæsninger, så ansatte kan fordybe sig i personlige interesser og opbygge faglige kompetencer.

Som ansat i Region Midtjylland har du muligheden for at tilmelde dig ét hold til kun 25 % af normalprisen, mens Region Midtjylland betaler de resterende 75 %. Rabatten fratrækkes i forbindelse med tilmeldingen.

Folkeuniversitetet tilbyder en række spændende forløb. Du kan se programmet over alle de forløb, du kan tilmelde dig nedenfor. Der er både længere forløb og kurser, du kun skal bruge én aften på.

OBS: Du må maksimalt tilmelde dig ét forløb via denne særlige aftale. Ønsker du at følge flere af Folkeuniversitetets forløb, kan du tilmelde dig til normal pris.

Om mulighederne for at gå på Folkeuniversitetet i foråret 2021

Det er desværre ikke muligt at gå på Folkeuniversitetet til og med den 28/2 2021. Og derfor er det heller ikke muligt at tilmelde sig kurser pt.

Når der er mere klarhed om, hvornår man kan gå på Folkeuniversitetet igen fysisk, så kommer der nyt om dette.

Indtil da kan du deltage hjemmefra, da de har lavet et flot og ganske gratis program med livestreams, som du kan tilgå her: https://fuau.dk/program/livestream

Hent programmet for efterår/vinter 2020