Vi står klar for jer, der har brug for hjælp til en innovationsproces eller kreativ udviklingsproces.

Vi har mange års erfaring med innovationsarbejdet i praksis og har rygsækken fyldt med gode værktøjer, der kan hjælpe jeres idé eller projekt på vej. Vi er optagede af at hjælpe jer med at lykkes og har fokus på at bidrage med netop det, der skal til i lige præcis den udfordring, I står med – og gerne sammen med andre relevante aktører.

Vi har fokus på at tænke hele vejen rundt om jeres idéer og udviklingsarbejde, så det, I har fokus på, kommer i mål og kommer ud at leve og ikke ender i bunken med projekter, som var fantastiske, men ikke lykkedes med implementeringen.

Vores udgangspunkt er, at innovationskraften og -kompetencerne skal være så stærke som muligt lokalt. Vi er optagede af at skabe bevægelighed og muligheder - og gnist i menneskers øjne.

I denne artikel kan I læse om vores tilgang til innovationsarbejdet. 

I er altid velkomne til at tage fat i os med stort eller småt. Vi elsker at være med lige der, hvor det allervigtigste sker – hos jer!

Vi vil altid gerne drikke en kop kaffe og tale om muligheder og give et godt råd. Selve proceshjælpen er mod betaling – men der kan være mulighed for at søge delvis finansiering. Overblik over finansieringsmuligheder kan findes her.