Til Ledelse i Digitalisering er tilknyttet et Advisory Board. 

Udvikling og innovation er en kompleks størrelse, også når kultur, ledelse og teknologier skal ind og understøtte, udvikle og tranformere daglig drift i den offentlige sektor. For at komme rundt i ukendte hjørner og muligheder i de processer, har vi i Region Midtjylland valgt at bygge et Advisory Board op omkring forløbet Ledelse i Digitalisering.

Vi tror på, at verden og dens aktører vil os det godt og kan både hjælpe os med at skærpe vores egen forståelse og samtidig give os et godt solidt skub ind i nye virkeligheder, hvor fremtiden er en, vi skaber gennem de valg og prioriteringer, vi gør på alle organisatoriske niveauer.

Advisory Boardet for forløbet Ledelse i Digitalisering er sammensat af mennesker, der er interesserede i og nysgerrige på, hvordan den offentlige sektor udvikler sig på den teknologiske bane, og som ønsker at perspektivere og dele deres viden og erfaringer med andre.

De er valgt ud fra et "udefra ind" blik og et "indefra ud blik", og i det spændingsfelt kan vi skabe dialoger om, hvad der er vigtigt for at digitalisering kan lade sig gøre, kan skabe de ønskede resultater og sikre, at ledere og medarbejderes kapacitet opbygges, mens de bliver i stand til at vurdere og tænke kritisk om, hvilke hjælperedskaber der kan transformere sundhedsvæsnet. Formen på Advisory Board-møder er altid dialog, og vi tilstræber at bruge en eftermiddag på det, så de videre dialoger kan tages i mindre grupper bagefter.

Vores Advisory Board har til opgave at hjælpe os med at blive klogere på, hvad digitalisering EGENTLIG er for en størrelse, hele vejen rundt om en organisation med et offentligt ansvar og ønske om at være i samfundet kompleksitet - med hjælp fra teknologien.