Jeg er drevet af at være med til at gøre en forskel gennem mit arbejde og være en del af en større helhed. I mit møde med både mennesker og organisationer har jeg fokus på det relationelle og det strategiske.

For at skabe bæredygtige resultater og værdifuld udvikling, og for at flytte organisationer skal vi først og fremmest bevæge de mennesker, der er i organisationen. Dette forudsætter et balanceret fokus på sammenhænge og nærvær, hvilket jeg tilstræber i alle mine opgaver. Min tilgang til ledelse handler meget omkring at skabe meningsfulde mulighedsrum, hvor både den enkelte leder og medarbejder kan vokse. I sidste ende skal vi lykkes sammen med at skabe bedre kvalitet for den enkelte borger.

Som konsulent er jeg personlig og engageret. Jeg sætter stor pris på at være synlig, skabe tillid og er som udgangspunkt uformel i min kommunikation. Jeg har en analytisk og strategisk tilgang til mit arbejde, og jeg brænder for udvikling og kvalitet på alle niveauer. Jeg tilstræber en empatisk, humoristisk og tillidsfuld tilgang til både arbejde og livet.

Jeg er uddannet cand.mag, coach, projektleder, mm. og jeg har +20 års erfaring primært indenfor psykiatri og socialområdet, heraf flere år som leder dels af medarbejdere, men også som leder af ledere.

Mine erfaringer inkluderer lederudvikling og ledersparring, organisationsudvikling, strategi og strategiprocesser, undervisning, facilitering, krise- og konflikthåndtering mm. I Region Midtjylland er jeg særlig optaget af God ledelse og styring på alle ledelsesniveauer, strategiske indsatser, udvikling og bevægelse, ledersparring og coaching samt personprofiler til både ledere og medarbejderteams.

Organisationskonsulent

 

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 6161 4382
E-mail: anamae@rm.dk

Adresse:
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N