Jeg har arbejdet med ledelse gennem de sidste 20 år i mine ansættelser som konsulent og leder i kommunalt og privat regi.

Som konsulent arbejder jeg primært med ledergrupper, leder- og organisationsudvikling.  Jeg brænder for at arbejde med ledergrupper og afdelinger, der har mod til at udvikle sig selv og evne til at løfte deres organisationer til næste niveau.

Som konsulent er jeg både undersøgende, tålmodig og udfordrende. Jeg er optaget af menneskene i organisationen, der skal noget sammen, og det kan tydeligst ses i mit nærmest irriterende insisterende fokus på en fælles forståelse af opgaven og ambitionen. Jeg arbejder både med store og små grupper, lederpar og den enkelte leder. Her forsøger jeg hele tiden at udfordre og skubbe til forforståelser hos den enkelte og i gruppen. I min optik er det alt sammen en forudsætning for at skabe mulighed for forandring og udvikling på et så tillidsfuldt grundlag, som muligt.

Som konsulent er jeg optaget af at få kunden og kundens organisation til at lykkes med dens ambitiøse opgave. Jeg tror på, at det lykkes allerbedst ved at udnytte alle aktørers potentiale i forhold til opgaven. Derfor ser jeg det som min fornemmeste opgave at få udnyttet de potentialer, der er til rådighed, på den allerbedste måde. 

Jeg har efterhånden arbejdet med et meget stort antal ledere, ledergrupper og organisationer, både i Region Midtjylland, men også i både store og små private, offentlige og statslige organisationer uden for region Midtjylland.

Jakob Thaysen

Organisationskonsulent

 

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 2490 0075
E-mail: jaktha@rm.dk 

Adresse:
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N