Hvad står jeg på, og hvad tror jeg på i mit virke som kontorchef i Koncern HR, Udvikling i Region Midtjylland?

Jeg brænder for det danske velfærdssamfund, for sundhed, trivsel og aktivt medborgerskab. Jeg er taknemmelig for og stolt over det samfund, jeg er en del af. 

Jeg er optaget af at bidrage, hvor jeg kan, til at værne om kerneværdier som eksempelvis gratis og lige adgang for alle i de mange forandringer, der sker. Jeg arbejder hver dag for at understøtte lydhørhed og responsivitet overfor borgere og medarbejdere i vores arbejde med at udvikle ledelse, organisering og samarbejde.

Jeg glæder mig hver dag over at have ansvaret for en fantastisk dygtig, energifyldt og reflekteret gruppe medarbejdere, og for en række betydningsfulde udviklingsdagsordener, regionalt og nationalt.

Jeg er optimistisk og håbefuld, fordi jeg er overbevist om, at der altid er en vej. Systemer, beslutninger og rammer er alle skabt af mennesker og kan derfor påvirkes af mennesker. Jeg ser muligheder og vil gerne vise vejen, skabe engagement, udvikle relationer og skabe positiv bevægelse.

Jeg har fundet ud af, at jeg bidrager bedst og står stærkest, når jeg både er helt tæt på hverdagen og detaljen og i dialog med dem, der har magten og overblikket.

Den vekselvirkning har jeg udforsket de sidste 20 år som seriel social entreprenør, forsker og forfatter og nu som leder og konsulent i Region Midtjylland.

Du kan læse mere på min LinkedIn profil.

Kontorchef

 

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 6166 4303
E-mail: karing@rm.dk

Adresse
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N