Jeg brænder for at levere høj kvalitet, smidighed og masser af effekt af det administrative arbejde, som binder den samlede opgaveløsning sammen. Jeg spiller ind med idéer og forslag til, hvordan opgaven løses på den bedst tænkelige og mest effektive måde. Jeg har blik for både helheder og de enkelte dele i opgaven og har fokus på at indtage den rolle, som opgaven og sammensætningen af teamet omkring opgaven kalder på.

Jeg byder på både medspil og modspil, styring og overblik, viden om organisation og strukturer og masser af engagement og effektivitet.

Jeg er en del af innovationsteamet i Koncern HR, Udvikling, hvor jeg som koordinator er med i de fleste af teamets opgaver på den ene eller anden måde – fx den årlige innovationsdag, Initiativprisen og Smartprisen, innovationsnetværket, spredning af gode løsninger og meget andet.

Herudover har jeg en del opgaver, som kalder på mine skrivekompetencer - fx i form af formelle indstillinger til forskellige mødefora - og koordineringsopgaver på forskellige udviklingsforløb.

Lise Klarholt Busk

Koordinator

 

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 4113 4550
E-mail: lisbus@rm.dk 

Adresse
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N