Som vicekontorchef og leder af administrationen i Koncern HR, Udvikling er jeg stærkt optaget af at skabe de allerbedste rammer for trivsel, faglig og personlig udvikling for medarbejderne. Jeg tror på, at det er forudsætningen for, at vi som administration kan bidrage til at løse vores fælles opgave:

at skabe mere sundhed, trivsel og velstand for borgerne i Region Midtjylland.

For mig er drivkraften og afsættet for god administration et stærkt fokus på opgaven og på dem, vi i Region Midtjylland er sat i verden for: borgere/patienter.

Vi skal have et solidt fagligt fundament, dygtig kommunikation, stor organisationsforståelse og ressourcebevidsthed, så vi får mest muligt ud af de givne rammer. Vi skal være nysgerrige og sammen med andre udfordre "plejer" og have lyst til at gå nye veje.

Fagligt står jeg på et solidt fundament som Cand. Scient. Pol. og har 30 års erfaring fra en stor, offentlig, politisk ledet organisation med et tæt samarbejde med direktion og det politiske niveau.

Som leder med 13 års ledelseserfaring fra Region Midtjylland er jeg optaget af at være med til at skabe optimale rammer for faglig og personlig udvikling – hele tiden med fokus på kerneopgaven: at skabe mere sundhed, trivsel og velstand for borgerne i Region Midtjylland. Jeg tror på, at vi med ordenlighed, gode relationer og en nysgerrig dialog med hinanden kan nå (næsten) alt.

Vicekontorchef

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 2026 9761
E-mail: lonehe@rm.dk

Adresse
Olof Palmes Allé 32 2. sal,
8200 Århus N