Som konsulent, erhvervspsykolog og menneske tror jeg på, at vi bevæger hinanden i vores nærvær og fravær. Det handler for mig om, hvordan vi vælger at være i vores relationer. Det, som bevæger mig, er lyst, balance og ambition – og jeg øver mig i, at det sker i en bæredygtig fortolkning.

Med mine brede erfaringer og varierende ansvarsområder har jeg mod på selv de mest komplekse og strategisk vigtige opgaver. Derfor ligger mine primære opgaver i at sikre en strategisk helhed og sammenhæng – med fokus på at skabe balance mellem krav og ressourcer, så flow og driftsplanlægningen bliver så hensigtsmæssig så mulig. Opgaverne løses i tæt samarbejde med kunden og de relevante samarbejdspartnere for at lykkes. En anden vigtig opgave, som jeg driver med, er at understøtte ledere, der arbejder med ledelse af forbedringer – og lave organisatoriske forbedringer.

Som person elsker jeg at udfordre status quo og give følgeskab til det, jeg tror på. Jeg ser ofte løsninger og nye veje i noget, som for andre er uoverkommeligt. Med høj grad af ansvarlighed, engagement og nysgerrighed bidrager jeg med både rummelighed og vedholdenhed for at skabe en bedre version. Derfor er rollerne, som jeg varetager: ledersparring, lederrådgivning, brobygger mellem samarbejdspartnere, projekt- og procesleder, coach og "at være en ven på vejen". 

Organisationskonsulent og erhvervspsykolog

Kontaktoplysninger: 

Telefon: 2153 5512

Mail:mereld@rm.dk

Adresse:
Olof Palmes Allé 32, 2. sal
8200 Aarhus N