Alle organisationer er lavet af mennesker, og de står og falder med de mennesker, de rummer.  

Jeg er derfor vældig optaget af at finde de dele af en organisation, der, hvis vi løfter dem, løfter hele organisationen til et nyt niveau. Jeg er samtidig optaget af at finde ud af, hvordan en organisation understøtter sine ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og brugere. Så det fællesskab, de skaber, lykkes. Jeg er naturligvis allermest optaget af, hvad der helt konkret, i praksis, i hverdagen, her og nu, og i fremtiden, skal til for at Region Midtjylland lykkes.

Det gør den kun, mener jeg, hvis alle de dele den består af, fungerer optimalt og samarbejder optimalt. Og hvis alle de mennesker, den består af, trives, samarbejder og fungerer optimalt.

Derfor arbejder jeg altid med udgangspunkt i det enkelte menneske, dig, hvad enten du er leder, medarbejder eller bruger. Jeg tager udgangspunkt i dig og mig, og hvordan vi, med vores personlige lederskab, vores kompetencer, vores vilje og evner til at samarbejde og vores engagement og ubændighed, skaber en organisation, som vi kan lykkes i. Og som kan lykkes med os.

Jeg har i mere end 30 år arbejdet med udvikling af mennesker og deres organisationer, både i privat og offentligt regi. Jeg er stadig lige fascineret og forundret over mangfoldigheden og kompleksiteten, og jeg er stadig fuld af beundring over entusiasmen, og viljen til at lykkes, på trods af alle de benspænd, der møder den.

Organisationskonsulent

Kontaktoplysninger: 
Telefon: 2114 5775
Mail:mogela@rm.dk

Adresse:
Olof Palmes Allé 32, 2. sal
8200 Aarhus N