Mit fokus
Mit primære interessefelt er, hvordan mennesker sammen kan skabe de nødvendige vilkår, for at løse de vigtige opgaver vi løfter i regionen. Derfor arbejder jeg mest med tværfagligt samarbejde, udvikling af organisationskultur.
Desuden er jeg meget optaget af at sikre tilstrækkelig involvering af alle faggrupper i udviklingen af fremtidens sundhedsvæsen, og bruger derfor en stor af min tid på ledelsesudvikling i lægegruppen.

Arbejdsform
Når jeg planlægger, hvordan jeg sammen med en afdeling skal løse et problem eller sætte gang i en ny udvikling, er det vigtigt for mig at forstå konteksten godt nok. Derfor starter jeg de fleste opgaver med at observere og/eller deltage i afdelingens arbejde, for at komme tæt nok på. Det giver mig en solid forståelse af, hvad der er vigtigt, både for medarbejderne og for de opgaver, som de skal løse. Først derefter planlægger jeg sammen med ledere og medarbejdere de næste skridt.

Min baggrund
Jeg er uddannet antropolog med speciale i organisationskultur, og de seneste 12 år har jeg beskæftiget mig med samarbejde på tværs af organisatoriske grænser både i det offentlige og det private, blandt andet på ældreområdet i en kommune og som selvstændig konsulent. Derudover har jeg efteruddannet mig som psykodynamisk proceskonsulent. Endelig har jeg undervist universitetsstuderende i flere forskellige sammenhænge, først på Business and Social Sciences, og nu på ledelsessporet på medicinstudiet, begge dele på Aarhus Universitet.

Sigrid Vest Arler

Organisationskonsulent


Kontaktoplysninger: 
Telefon: 2490 0076
Mail: sigarl@rm.dk

 

Adresse:
Oluf Palmes Allé 32, 2. sal
8200 Aarhus N